0413 - 747123
WinkelmandjeRegistrerenZoekenAfrekenenUw klantgegevens
Uw specialist in betongereedschap!

Producten

Betongereedschap.nl biedt u een groot assortiment aan producten die gebruikt worden bij de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren. Met de wijde range aan producten vindt u alles wat u nodig heeft voor de betonafwerking. 

  • Te beginnen bij grotere machines zoals de vlinder- en kantenmachines waarmee beton- en zandcementvloeren van verschillende samenstellingen verdicht, geschuurd, gevlakt en glad afgewerkt  worden. 

  • Met het uitgebreide assortiment bladen en schijven kunnen verschillende afwerkingsniveaus bereikt worden. Controleer goed of u de juiste, diameter, maat bladen en/of schijven besteld

  • Onze betrouwbare ENAR-trilnaalden zijn sterk en zorgen de perfecte verdichting van het beton. Ze zijn te gebruiken bij verschillende betonsamenstellingen en kwaliteiten en bereiken snel en makkelijk het gewenste resultaat. De ENAR-trilnaalden worden geleverd in verschillende uitvoeringen: met (geïntegreerde) motor of elektrisch, verschillende slangdiktes en slanglengtes.

  • De verschillende trilbalken en afwerkspanen zorgen voor perfect vlakke vloeren en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Ze zijn licht en wendbaar en tevens zeer sterk. Hoe klein of groot het oppervlak ook is, ze staan borg voor maximale bedrijfzekereid en een hoge productiviteit. 

  • Op het gebied van handspanen verkopen wij een geheel nieuwe lijn van professionele handspanen/ pooltrowel / pleisterspanen. Alle handspanen zijn vervaardigd in speciaal verenbandspaan. Deze zijn perfect geklonken aan het ergonomische handvat.

  • Onder het kopje 'Tools' vind je een assortiment bestaande uit watertrekkers, betonharken en betonbezems. Allen met hun specifieke eigenschappen voor het afwerken van je vloer. 

  • Bij 'vloerzagen' zie je een freesmachine en een vloerzaag staan. De betonfreesmachine is bedoeld voor het opruwen en verwijderen van betonvloeren en zandcement vloeren en het verwijderen van vloercoating. De vloerzaagmachine is de ideaal voor elk zaag werk. De zaag is zeer robuuste constructie en standaard uitgevoerd met krachtig Honda 13 Pk GX 390 motor.

  • Voor de verlichting van de werkplek geven onze metaal halide lampen een enorme lichtopbrengst bij een laag stroomverbruik. De lampen hebben een weersbestendige constructie.

  • Tot slot treft je bij 'overige producten'  verschillende Honda moteren, een curing spuit voor het aanbrengen van curing op de betonvloer en een quartz kar waarmee quartz, toppings of slijtlagen verdeeld kunnen worden over de betonvloer.

Betongereedschap.nl is een onderdeel van Timmers Holland BV en dit familiebedrijf werkt al 30 jaar enkel met betrouwbare leveranciers die onze doelstelling van kennis, kwaliteit en service onderstrepen. Alle producten in deze webwinkel voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Kortom: kijk eens rond en ontdekt de vele mogelijkheden van betongereedschap.nl !

Zoeken op de site
0 items
Best verkochte producten
€34.00
Afwerkblad 90
€27.00
Afwerkblad 60
VEILIG BETALEN