0413 - 747123
WinkelmandjeRegistrerenZoekenAfrekenenUw klantgegevens
Uw specialist in betongereedschap!

Verzending & Terugzendingen

Lage verzendkosten via DHL en Sanders
 
Voor de verzending van onze artikelen maken wij gebruik van de bezorgservice van DHL en Sanders. De meeste artikelen uit onze webshop passen niet door de brievenbus en worden als pakketpost of op een pallet verstuurd. Gezien onze ruime voorraad kun je vrijwel alle bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst al de volgende 1 - 2 werkdag tegemoet zien.
 
De verzendkosten binnen Nederland voor pakketten tot 30 kg en maximaal 1,8 meter lang zijn € 12,50 ongeacht het aantal artikelen in uw bestelling. Voor overige landen kunt u contact met ons opnemen voor de hoogte van de verzendkosten. Bij een bestelling vanaf € 500,00 worden er géén verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt alleen voor Nederland.

Afhalen

Betongereedschap.nl biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij Timmers Holland BV, De Amert 142, 6562 GH te Veghel.

Retourneren

Door ons geleverde artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden in de originele ongeopende verpakking en in ongebruikte staat onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en zonder opgaaf van reden. Hiervoor dien je altijd vooraf contact op te nemen met ons via telefoonnummer 0413 – 747 123. Je bent zelf verantwoordelijk voor voldoende frankering bij postzending.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betalen wij jou de aanschafprijs, met uitzondering van de verzend-, administratie- en of rembourskosten (afhankelijk van verzendmethodes), zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.
De bijkomende kosten voor verzending zijn niet declarabel.

Wanneer de door ons afgeleverde artikelen niet binnen de "zicht" termijn zijn teruggezonden, gelden de zaken als door jou zonder enig bezwaar geaccepteerd.

Zoeken op de site
0 items
Best verkochte producten
€34.00
Afwerkblad 90
€27.00
Afwerkblad 60
VEILIG BETALEN