Logo

Betonvloeren afwerken

Voor de beste beton afwerkingsgereedschappen bent u bij betongereedschap.nl aan het juiste adres. Wilt u grotere betonvloeren afwerken? Dan gebruikt u onze vlindermachines, hiermee kunt u eenvoudig monolitisch afwerken. De vlindermachines zijn van hoogwaardige kwaliteit, stabiel en duurzaam. Standaard worden vlindermachines geleverd met afwerkbladen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor combinatiebladen, voorwerkbladen en zelfs schijven kunt u gebruiken.

Naast de vlindermachines hebben wij ook betrouwbare ENAR-trilnaalden in het assortiment. Deze trilnaalden zijn sterk en zorgen voor de perfecte verdichting van het beton. Wij leveren trilnaalden in verschillende uitvoeringen:

    Geïntegreerde motor
    Elektrische motor
    verschillende slangdiktes en slanglengtes

Handige tools

Moet u handmatig een gedeelte van de betonvloeren afwerken? Bij ons vindt u allerlei handige tools om eenvoudig en snelle beton afwerking. Zo hebben wij een ruim assortiment handspanen, van rechthoekige handspanen tot puntvormige handspanen. Maar u heeft ook een ruime keus uit:

    Betonbezem
    Beton hark
    Wisser
    Roller tamp
    Rubber voegen kar

Al deze tools zijn van goede kwaliteit en worden geleverd met minimaal 1 jaar garantie. Mocht u nog vragen hebben neemt u gerust contactop. Wij helpen u graag. Met meer dan 30 jaar ervaring beschikken wij over gedegen productkennis.

Snelle levering

Wilt u graag snel de betonvloeren afwerken? Wij hebben ruim 90 procent van alle aangeboden producten op voorraad. Als u op werkdagen voor 15.00 besteld, heeft u de volgende werkdag de producten in huis of op de zaak! Bovendien betaald u vanaf een bedrag van € 500,- geen verzendkosten bij ons.

 

raster

Gebruiksklare apparatuur

Wij monteren de machines, zodat je direct aan de slag kunt.

Binnen 24 uur bezorgd

Levering binnen 24 uur, mits voor 15:00 uur besteld. Vanaf € 500 gratis bezorgd.

Afhalen mogelijk

Haal je bestelling binnen 24 uur af bij ons magazijn/showroom in Veghel.

Service & advies

Heb je advies nodig? Onze specialisten staan voor je klaar. Bel 0413 363771.

Bezoek de showroom in Veghel

Groot assortiment aan machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren.

Plan je route
© 2021 Betongereedschap.nl
Alle rechten voorbehouden
Betongereedschap.nl is onderdeel van