Logo

Over ons

Over betongereedschap.nl

Betongereedschap.nl biedt een groot assortiment aan machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren. Omdat wij al ruime 30 jaar ervaring hebben, beschikken wij over gedegen productkennis.

Betongereedschap.nl is een onderdeel van Timmers Holland BV.
Wij zijn een familiebedrijf dat al 30 jaar staat voor kennis, kwaliteit en service op het gebied van machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren. Wij werken enkel samen met leveranciers die deze doelstelling onderstrepen en de beste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

In ons bedrijfspand op Industrieterrein De Amert 142 te Veghel beschikken wij over een showroom, magazijn en werkplaats.
In onze showroom staan altijd verschillende modellen en u kunt tijdens onze openingstijden vrijblijvend een kijkje komen nemen.
Vanuit het inpandige magazijn leveren we ruim 2.000 artikelen direct uit voorraad. En in de ruime werkplaats zijn onze monteurs elke dag bezig met service en reparatie. Vanuit onze specialistische kennis verzorgen wij optimaal advies en eventueel maatwerk.


Snelle levering

Betongereedschap.nl heeft ruim 90 procent van alle aangeboden producten op voorraad. Dit betekent: op werkdagen voor 15.00 besteld, volgende werkdag producten in huis of op de zaak!  Bovendien betaal vanaf een bedrag van € 500,- geen verzendkosten. Naast de zeer scherpe prijzen zijn dit nog twee voordelen van bestellen bij betongereedschap.nl!

 

raster

Gebruiksklare apparatuur

Wij monteren de machines, zodat je direct aan de slag kunt.

Binnen 24 uur bezorgd

Levering binnen 24 uur, mits voor 15:00 uur besteld. Vanaf € 500 gratis bezorgd.

Afhalen mogelijk

Haal je bestelling binnen 24 uur af bij ons magazijn/showroom in Veghel.

Service & advies

Heb je advies nodig? Onze specialisten staan voor je klaar. Bel 0413 363771.

Bezoek de showroom in Veghel

Groot assortiment aan machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren.

Plan je route
© 2021 Betongereedschap.nl
Alle rechten voorbehouden
Betongereedschap.nl is onderdeel van