Logo

Verzenden en retouren

Verzenden

De meeste artikelen uit onze webshop passen niet door de brievenbus en worden als pakketpost of op een pallet verstuurd. Gezien onze ruime voorraad kun je vrijwel alle bestellingen op werkdagen geplaatst voor 15.00 uur binnen 1 à 2 werkdag(en) tegemoet zien.
 
De verzendkosten binnen Nederland voor pakketten tot 30 kg en maximaal 1,8 meter lang zijn € 12,50 ongeacht het aantal artikelen in uw bestelling. Voor overige landen kunt u contact met ons opnemen voor de hoogte van de verzendkosten. Bij een bestelling vanaf € 500,00 worden er géén verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt alleen voor Nederland.

Afhalen

Betongereedschap.nl biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij Timmers Holland BV, De Amert 142, 6562 GH te Veghel.
Ons magazijn voor afhalen is geopend  van Maandag tot en met Vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Retourneren

Door ons geleverde artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden in de originele ongeopende verpakking en in ongebruikte staat onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en zonder opgaaf van reden. Hiervoor dien je altijd vooraf contact op te nemen met ons via telefoonnummer 0413 – 363771. Je bent zelf verantwoordelijk voor voldoende frankering bij postzending.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betalen wij jou de aanschafprijs, met uitzondering van de verzend-, administratie- en of rembourskosten (afhankelijk van verzendmethodes), zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.
De bijkomende kosten voor verzending zijn niet declarabel.

Wanneer de door ons afgeleverde artikelen niet binnen de "zicht" termijn zijn teruggezonden, gelden de zaken als door jou zonder enig bezwaar geaccepteerd.

 

raster

Gebruiksklare apparatuur

Wij monteren de machines, zodat je direct aan de slag kunt.

Binnen 24 uur bezorgd

Levering binnen 24 uur, mits voor 15:00 uur besteld. Vanaf € 500 gratis bezorgd.

Afhalen mogelijk

Haal je bestelling binnen 24 uur af bij ons magazijn/showroom in Veghel.

Service & advies

Heb je advies nodig? Onze specialisten staan voor je klaar. Bel 0413 363771.

Bezoek de showroom in Veghel

Groot assortiment aan machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren.

Plan je route
© 2021 Betongereedschap.nl
Alle rechten voorbehouden
Betongereedschap.nl is onderdeel van